Co nám pomohou zbavit se parazitů?

Obsah

Co nám pomohou zbavit se parazitů?

Co nám pomohou zbavit se parazitů?

8 potravin, které nám pomohou zbavit se parazitů 1 Česnek. Je dokonce schopný zbavit naše tělo těžkých kovů. Mimo to dokáže česnek odpudit komáry, klíšťata a blechy. 2 Ořešák černý. Ořešák černý a jeho zelena slupka mají vynikající schopnost čistit krev a střeva. Slupka černého ořechu... 3 Pelyněk. Pelyněk pravý je vytrvalá bylina s malými žluto-zelenými květy. Listy... More ...

Co jsou střevní paraziti?

Střevní paraziti jsou paraziti, kteří nejsou sami o sobě životaschopní, dokážou přežít a rozmnožovat se výlučně jen díky hostiteli (člověk anebo zvíře). Parazitní onemocnění v organismu člověka způsobují střevní paraziti, anebo jejich larvy. Onemocnění se šíří infekcí, často bývá úplně nepozorovatelné, ale v organismu postupně způsobuje poruchy.

Jaké jsou léky proti parazitům?

Nemocemi, které způsobují parazity, trpí většina světové populace. V boji proti parazitům mohou našemu tělu pomoci běžné i přírodní léky. My se dnes zaměříme na přírodní léky proti parazitům.

Může hřebíček zničit parazity?

Předpokládá se, že hřebíček je jediný přírodní produkt, který může zničit téměř všechny vajíčka parazitů. Trojice černý ořech, pelyněk a hřebíček dokáže zničit parazity v jakémkoliv životním cyklu. Kromě toho má hřebíček antibakteriální, antivirové a protiplísňové účinky.

Související příspěvky: