Můžete použít mikrofon jako výchozí zařízení?

Obsah

Můžete použít mikrofon jako výchozí zařízení?

Můžete použít mikrofon jako výchozí zařízení?

Potom ve sloupci klikněte na „Ovládací panel zvuku“ a vyberte kartu „Záznam“. V ní vyhledejte mikrofon, který chcete používat. Klikněte na něj pravým tlačítkem a v zobrazené nabídce zvolte „Nastavit jako výchozí zařízení“. Mikrofon, který chcete používat, můžete nastavit jako výchozí zařízení.

Můžete mít problémy s mikrofonem?

Pokud aplikace používající mikrofon nemá správné nastavení, můžete mít problémy s mikrofonem. Nebo nemusí mikrofon ve vašem zařízení fungovat vůbec, bez ohledu na aplikaci, kterou používáte. Po zahájení testu hlasitě promluvte do mikrofonu a pokud funguje, uvidíte barevné zvukové vlny, které zmizí.

Jak otestovat mikrofon?

Test mikrofonu umožňuje otestovat mikrofon přímo v prohlížeči. Poskytuje také pokyny, jak opravit mikrofon na mnoha zařízeních a v mnoha aplikacích pro hlasové hovory a videohovory. Existuje mnoho důvodů, proč váš mikrofon nemusí fungovat. Pokud aplikace používající mikrofon nemá správné nastavení, můžete mít problémy s mikrofonem.

Jak opravit mikrofon?

Po zahájení testu hlasitě promluvte do mikrofonu a pokud funguje, uvidíte barevné zvukové vlny, které zmizí. Pokud váš mikrofon nefunguje, zobrazí se chybová zpráva. V takovém případě si můžete prohlédnout pokyny k opravě problémů s mikrofonem, které se týkají konkrétního zařízení nebo aplikace.

Související příspěvky: