Kde můžete sledovat filmy na Netflix?

Obsah

Kde můžete sledovat filmy na Netflix?

Kde můžete sledovat filmy na Netflix?

Před registrací se můžete podívat na ochutnávku pořadů, které Netflix nabízí! Netflix můžete sledovat na jakémkoli zařízení připojeném k internetu, na kterém je k dispozici aplikace Netflix, například na smart TV, herních konzolích, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech, smartphonech nebo tabletech.

Jak použít hrací konzole pro nastavení Netflixu?

Metoda 2 ze 3: Použití hrací konzole pro nastavení Netflixu 1 Zjistěte, zda vaše hrací konzole podporuje Netflix. Momentálně PlayStation 3 od Sony, Wii od Nintendo a Xbox 360 od Microsoftu, ti všichni mají přístup ke stahování z Netflixu, což ... 2 Ujistěte se, že máte všechny potřebné komponenty/místo, abyste mohli používat Netflix. ... 3 Nainstalujte aplikaci, pokud je potřeba. Můžete ji nainstalovat z aplikací v Marketplace nebo hracího Marketplace.

Jak funguje streamovací služba Netflix?

Netflix je streamovací služba, která funguje na zařízeních připojených k internetu. Naši členové se po zaplacení předplatného můžou dívat na TV pořady a filmy bez reklam. Na zařízeních se systémem iOS, Android nebo Windows 10 si navíc můžete TV pořady a filmy stáhnout a dívat se i bez připojení k internetu.

Kolik stojí Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 199 Kč do 319 Kč měsíčně.

Související příspěvky: