Můžete nahrávat videa na YouTube bez kanálu?

Obsah

Můžete nahrávat videa na YouTube bez kanálu?

Můžete nahrávat videa na YouTube bez kanálu?

Bez kanálu YouTube ale nemůžete na YouTube provádět veřejně viditelné činnosti. Pokud chcete nahrávat videa, zveřejňovat komentáře nebo vytvářet playlisty, nestačí vám účet Google, ale musíte si vytvořit kanál YouTube. Kanál můžete vytvořit na webových stránkách YouTube nebo mobilním webu YouTube.

Můžete připojit svůj kanál na YouTube?

Svůj kanál můžete připojit k účtu značky, pokud chcete na YouTube používat jiné jméno než ve svém účtu Google. Více informací o účtech značky . Přihlaste se na YouTube na počítači nebo na mobilním webu.

Jak vytvořit nový kanál YouTube?

Nový kanál vytvoříte kliknutím na možnost Vytvořit nový kanál. Zvolením příslušného účtu značky ze seznamu vytvoříte kanál YouTube pro účet značky, který již spravujete. Pokud již tento účet značky má vlastní kanál, můžete vytvořit nový. Když ze seznamu vyberete účet značky, přejdete na tento kanál.

Jak vytvořit osobní kanál na YouTube?

Vytvoření osobního kanálu 1 Přihlaste se na YouTube na počítači nebo na mobilním webu. 2 Zkuste provést libovolnou akci, která vyžaduje kanál: nahrát video, přidat komentář nebo vytvořit seznam videí. 3 Pokud dosud kanál nemáte, zobrazí se výzva k jeho vytvoření. 4 Zkontrolujte zadané údaje ( se jménem a profilovým obrázkem z účtu Google) a potvrďte vytvoření nového kanálu. More ...

Související příspěvky: