Jak pěstovat rajčata tyčková?

Obsah

Jak pěstovat rajčata tyčková?

Jak pěstovat rajčata tyčková?

Na klasickém panelákovém balkoně vám porostou i rajčata tyčková, jenže těm už truhlíky nestačí. Pro jejich pěstování použijte květináče s minimálním průměrem čtyřicet centimetrů a hloubkou třicet centimetrů.

Jak pěstovat rajčata?

Vše o pěstování rajčat: na záhoně, v pytlích, ve skleníku, výsadba a hnojení 1 Rajčata do první tratě. Rajče patří mezi teplomilné rostliny a vyžaduje proto slunné polohy na záhřevných... 2 Výsadba sazenic. Na výsadbu do volné půdy je čas, když odezní jarní mrazíky (zhruba ve druhé polovině května). 3 Pěstování rajčat v pytlích. Pěstování v plastových pytlích se osvědčuje tam,... More ...

Jak pěstovat rajčata na balkonech?

Máte-li balkon, je problém vyřešen – musíte jen vědět, jak se o rostliny správně postarat. Nejdůležitějším kritériem pro úspěšné pěstování rajčat na balkonech je volba místa. Rajčata milují slunnou polohu a naopak nesnáší přílišnou vlhkost. Nejlepší je balkon orientovaný na jih nebo západ, navíc zakrytý střechou.

Jak pěstovat rajče v nádobách?

Nebudete věřit, jak je to jednoduché! Pro pěstování v nádobách se nejlépe hodí rajče keříčkové, kultivar 'Vilma'. Je to zhruba čtyřicet centimetrů vysoká, silně plodící odrůda typu cherry.

Související příspěvky: