Jak nastavit zvukové efekty?

Obsah

Jak nastavit zvukové efekty?

Jak nastavit zvukové efekty?

Tato věrnost se používá k vytváření zvukových efektů stejně jako byste poslouchali hudbu na domácím stereofonním přehrávači. Můžete nastavit zvukové efekty tak, aby odpovídaly různým prostředím. Funkce Dynamic Boost zvyšuje vnímanou hlasitost zvuku a udržuje úroveň zkreslení zvuku.

Co se týká vyrovnávání zvuku?

Vyrovnávání zvuku se týká nastavení vyvážení mezi frekvenčními složkami. V minulosti, mnoho těžkých nástrojů bylo použito pro vyrovnání, a tito byli známí jak ekvalizéry. Nyní se stejná práce provádí mnohem pohodlněji pomocí aplikací ekvalizéru.

Jak zvýšit hlasitost zvuku?

Funkce Dynamic Boost zvyšuje vnímanou hlasitost zvuku a udržuje úroveň zkreslení zvuku. Hyperbass přidává do systému bohaté basy a může upravit zvuk podle zesílení a frekvence. Vyznačuje se více zvukovými efekty, jako je Light Processing, Megabass, Streamcast, Hard rock-grunge, Techo-big sound a další.

Co je ekvalizér zvukový nástroj?

To je úžasný zvukový nástroj, který nejen vám dává možnost hrát se zvukem v jeho ekvalizéru, ale také zvýšit zvuk. Ekvalizér je dodáván se spoustou předvoleb a může být použit i v případě, že máte sluchátka. Tato funkce je obzvláště užitečná v případě, že máte v letním nebo stropním sluchátku a potřebujete určitý typ zvuku.

Související příspěvky: