Jak připravit jídlo na ohřívání trouby?

Obsah

Jak připravit jídlo na ohřívání trouby?

Jak připravit jídlo na ohřívání trouby?

Pokud máte jídlo už zapečené, studené a chcete ho ohřát, stačí jídlo pokropit vodou, zakrýt pekáč alobalem a dát do trouby, kterou jste právě zapnuli. Jídlo se bude pozvolna prohřívat během doby, kdy se bude rozehřívat trouba. Díky alobalu a postříkání vodou se pokrm nevysuší a dobře se prohřeje i uvnitř.

Jak připravit rýži pečená v troubě?

Rýže pečená v troubě je jeden z tradičních postupů, jak velmi snadno docílit povedeného výsledku. Můžete ji připravit zcela přírodně, nebo do pekáčku přidat rovnou bylinky a koření. Rýži připravuji různými způsoby.

Jak zmrazit vařenou rýž?

Vařená rýže může být úspěšně zmražena. Ale pozor, i zde platí pravidlo, že ji musíte ihned po uvaření zchladit. Obecně platí, že zmrazené rýžové jídlo, jako je například rizoto nebo paella, je lepší, než jen zmrazená rýže sama o sobě.

Jak udělat oloupanou rýži?

Postup 1 Rýži propláchněte a vsypte do pekáčku. Zalijte ji horkou vodou, osolte, popř. přidejte další koření. 2 Doprostřed rýže vložte celou oloupanou cibuli. Dodá rýži chuť, dělám rýži ale i bez ní. 1.Přidejte lžíci oleje nebo... 3 Přiklopte víkem a duste/pečte v předem vyhřáté troubě na cca 200° (horkovzdušná), 220° elektrická po dobu 30 – 35 minut. More ...

Související příspěvky: