Jak exportovat Kalendář Google?

Obsah

Jak exportovat Kalendář Google?

Jak exportovat Kalendář Google?

Na počítači otevřete Kalendář Google .V mobilní aplikaci Kalendář Google není možné události exportovat. Vlevo na stránce najděte sekci Moje kalendáře. Pokud není rozbalená, budete na ni muset kliknout. Umístěte kurzor na kalendář, který chcete exportovat, a klikněte na ikonu možností Nastavení a sdílení.

Jak vytvořit kalendář v Google?

V Kalendáři Google můžete mít několik kalendářů, do kterých budete přidávat své události. U každého kalendáře si můžete sdílení nastavit jinak. Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář.

Kde ji najdete v aplikaci Excel?

V aplikaci Excel 2007 ji najdete v nabídce Oblíbené a v aplikaci Excel 2010 ji najdete v nabídce Přizpůsobit pás karet. Sub CalendarMaker () ' Unprotect sheet if had previous calendar to prevent error.

Jak obnovit kalendář v Excelu?

V nabídce Soubor klikněte na "Zavřít a vrátit se do aplikace Microsoft Excel.". Klikněte na kartu Sešit1. V nabídce Úpravy přejděte na Makro a pak klikněte na Makra. Klikněte na CalendarMaker a poté kliknutím na Spustit vytvořte kalendář.

Související příspěvky: