Jak nastavit možnosti v aplikaci Word?

Obsah

Jak nastavit možnosti v aplikaci Word?

Jak nastavit možnosti v aplikaci Word?

Klíč registru Možnosti aplikace Word ukládá možnosti, které lze nastavit v aplikaci Word. Tato nastavení jsou rozdělena do výchozích a volitelných skupin. Během instalace programu se vytvoří výchozí nastavení. Během instalace se nevytvoří volitelné nastavení. Ve Wordu můžete změnit výchozí i volitelné nastavení.

Jak se zbavit problémů při používání aplikace Word?

Pokud při používání aplikace Word dochází k určitým problémům, přejděte na následující stránky a vyhledejte více informací o verzi programu: V následující části jsou uvedeny podrobnější popisy těchto možností. Poslední značka odstavce v dokumentu aplikace Word obsahuje informace o dokumentu.

Jak začít s spuštěním aplikace Word?

Pro spuštění aplikace Word s použitím přepínače /a postupujte podle těchto kroků: Zadejte Spustit do pole Hledat (ve Windows 10, Windows 8.1 nebo Windows 8) nebo do pole Spustit vyhledávání v nabídce Start (v dřívějších verzích Windows) a poté stiskněte Enter. V dialogovém okně Spustit zadejte winword /a a poté stiskněte Enter.

Jak opravit chybu v aplikaci Word?

Spusťte aplikaci Word. Pokud již nelze problém reprodukovat, našli jste konkrétní doplněk, který jej způsoboval. Pokud musíte mít funkce, které doplněk poskytuje, obraťte se na dodavatele doplňku pro aktualizaci.

Související příspěvky: