Jak použít barvu ve spreji?

Obsah

Jak použít barvu ve spreji?

Jak použít barvu ve spreji?

Obecně se ale dá říct, že barva ve spreji se nejlépe aplikuje pulzy krátkých střiků, ze vzdálenosti cca 30-40 cm, nejlépe v několika tenkých vrstvách. Tím zabráníte nechtěnému stékání barvy. Před použitím je vždy potřeba barvu ve spreji pořádně promíchat, přetřepat.

Jak použít barvu na míchání?

Barvu vsypte do náboby na míchání a pomalu nalite část vody. Vždy raději nalijte méně vody (asi 90%), zamíchjte barvu a pokud bude konzistence hustá dolijte zbylou vodu. Tady jde opravdu někdy o kapičky vody. Jelikož jsou v barvách použity přírodní pigmenty, smíchání je u každé barvy trošku jiné, záleží na množství a druhu pigmentu.

Co může mít moči zelenou barvu moči?

Modré nebo zelené zbarvení moči může být důsledkem: 1 Potravin – chřest může dát moči nazelenalý nádech, stejně jako charakteristický zápach. 2 Léků – řada léků způsobuje modrou barvu moči, např. amitriptylin (antidepresivum), cimetidin (lék na žaludeční vředy). 3 Onemocnění – familiární hyperkalcémie, vzácná dědičná porucha, která způsobuje vysokou hladinu vápníku, je někdy... More ...

Jaká je normální barva moči?

Normální barva moči se pohybuje od světle žluté až po tmavě jantarovou. Způsobuje ji barvivo urochrom a její intenzita závisí na tom, jak moc je moč koncentrovaná. Barva moči se může změnit vlivem požití určité potraviny, potravinářského barviva, potravinového doplňku nebo léku.

Související příspěvky: