Můžete užívat progesteronové pilulky?

Obsah

Můžete užívat progesteronové pilulky?

Můžete užívat progesteronové pilulky?

Přírodní progesteronové pilulky jsou také k dispozici. Nicméně, játra rychle rozkládají progesteron, takže méně krev je k dispozici. Osoba by si měla vzít mnohem více perorálního progesteronu, než kdyby se rozhodla použít progesteronový krém. Můžete také užívat progesteronové čípky, které by byly vloženy vaginálně.

Jak zvýšit přirozený progesteron?

Kromě zvážení použití přirozené léčby progesteronem existují i ​​jiné způsoby, jak může žena zvýšit přirozený progesteron svého těla. Může: Udržovat zdravou tělesnou hmotnost. Nadměrná hmotnost způsobuje, že tělo ženy produkuje více estrogenu. To vytváří nerovnováhu progesteronu.

Můžete si vzít více perorálního progesteronu?

Osoba by si měla vzít mnohem více perorálního progesteronu, než kdyby se rozhodla použít progesteronový krém. Můžete také užívat progesteronové čípky, které by byly vloženy vaginálně. Oni jsou také myšlenka na posílení zdravé tkáně v děloze a zlepšení úspěchu těhotenství.

Jak zvýšit hladinu progesteronu?

Přírodní progesteron by mohl být způsob, jak některé ženy zvýšit své hladiny, aniž by musely zažít nežádoucí vedlejší účinky syntetických hormonů. Mnoho žen má zájem zvýšit hladinu progesteronu, aby pomohla s plodností a snížila symptomy menopauzy.

Související příspěvky: