Proč se nanáší linky pomocí fixy?

Obsah

Proč se nanáší linky pomocí fixy?

Proč se nanáší linky pomocí fixy?

Oční linky, které se nanáší pomocí fixy, mě baví. Nepatřím totiž mezi nejzručnější vizážistky a přijde mi, že právě fixa je poměrně stabilní a dobře se s ní pracuje. To se mi potvrdilo, zvládla jsem si nakreslit tenké linky, a to i když jsem trochu přitlačila. Linky vydržely celý den, nijak se nedrolily ani nevypadávaly.

Jak to udělat na linky?

„Blbuvzdorný“ návod na linky, které zvládnete hned 1 Začínám v polovině oka a táhnu linku do vnějšího koutku. To se dá zvládnout jedním tahem úplně hladce. ... 2 Pak dodělám vnitřek. Nasadím štěteček v místě, kde mi řasy končí, a opravdu opatrně táhnu tenkou linku k prostředku. Se zkoseným štětečkem se to dělá nejlépe špičkou. 3 Totéž udělám na druhém oku. Je větší jistota, že pak linky budou vypadat stejně. :-) Upravovat pak budu maximálně ocásky.

Jaké jsou linky na oči?

To se mi potvrdilo, zvládla jsem si nakreslit tenké linky, a to i když jsem trochu přitlačila. Linky vydržely celý den, nijak se nedrolily ani nevypadávaly. Tužka na oči je velmi tmavá a obsahuje drobné třpytky. Ale nebojte se, nebudete vypadat jako od kolotočů, na víčkách nejsou tolik vidět. Jen jako drobný odlesk.

Související příspěvky: