Co se týče netěsností motoru?

Obsah

Co se týče netěsností motoru?

Co se týče netěsností motoru?

Na netěsnosti hlav válců, bloku motoru, radiátoru, výměníku tepla, systému sání vzduchu, mrazových zátek, které jsou trvale upevněny a utěsněny. Vhodné pro automobily, nákladní automobily a SUV. Nový způsob pro utěsnění je založen na reakci kapalného křemičitanu sodného, který je kompatibilní se všemi chladivy.

Jak opravit prasklý blok motoru?

Prasklý blok motoru bohužel není nic neobvyklého. Za život se s ním setká plno řidičů a v naprosté většině případů se jedná o problém, který lze poměrně efektivně řešit, pokud si signálů všimneme včas. Jak se tedy provádí oprava?

Jak opravit blok motoru venku?

Když je blok motoru venku, k nápravě bude třeba použít speciální zámky, které jsou vysoce odolné. Pro utěsnění se poté používají šrouby přesně určené pro podobné procesy. Dále lze velké trhliny opravit za pomocí svařování a někdy také lepení, které je vhodné zejména tehdy, pokud je stěna bloku motoru příliš tenká.

K čemu slouží blok motoru?

K čemu slouží blok motoru? Jedná se o odlitek z legované litiny, který slouží pro spojení a nosnost většiny důležitých částí motoru. Pravděpodobně největším usazeným prvkem jsou zde válce a váčková hřídel.

Související příspěvky: