Jak změnit aplikaci Obchod Play na tovární verzi?

Obsah

Jak změnit aplikaci Obchod Play na tovární verzi?

Jak změnit aplikaci Obchod Play na tovární verzi?

Pokud budete dotázáni, zda chcete změnit aplikaci Obchod Play zpět na tovární verzi, klepněte na OK. Otevřete Obchod Google Play a znovu zkuste aplikaci stáhnout. Aplikace jako Google Play fungují nejlépe v aktualizovaném systému Android. Vyhledávání aktualizací se může lišit podle zařízení.

Jak vymazat mezipaměť Obchodu Play?

Vymazání mezipaměti a dat Obchodu Play 1 Spusťte v zařízení aplikaci Nastavení . 2 Klepněte na Aplikace a oznámení Zobrazit všechny aplikace. 3 Přejděte dolů a klepněte na Obchod Google Play . 4 Klepněte na Úložiště Vymazat mezipaměť. 5 Klepněte na Vymazat data. 6 Otevřete Obchod Play a znovu zkuste aplikaci stáhnout. More ...

Jak se stahovat z Obchodu Play?

Pokud z Obchodu Play nelze stahovat ani po vymazání mezipaměti a dat, restartujte zařízení. Podržte vypínač, dokud se nezobrazí nabídka.

Jak otevřete Obchod Google Play?

Otevřete Obchod Google Play a znovu zkuste aplikaci stáhnout. Připojte se ke spolehlivé Wi-Fi. Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení . Klepněte na Aplikace a oznámení. Klepněte na Obchod Google Play . Pokud ho nevidíte, klepněte na Zobrazit všechny aplikace nebo Informace o aplikaci.

Související příspěvky: