Kde jsou bezpečnostní dveře umístěny?

Obsah

Kde jsou bezpečnostní dveře umístěny?

Kde jsou bezpečnostní dveře umístěny?

Nejprve je třeba si ujasnit, kde budou dveře umístěny a jaké mají rozměry. 1 Umístění dveří: Ujasněte si, zda dveře budou chránit byt nebo dům 2 Bezpečnostní dveře do bytu vedou z bytu na společnou chodbu. 3 Bezpečnostní dveře do domu vedou z domu na ulici, kde jsou vystaveny působení počasí. Je proto třeba je opatřit... 4 Rozměry dveří: Stačí znát šířku a výšku. Standardní dveře... More ...

Jaké jsou dveře do rodinného domu?

Vstupní do rodinného domu: minimální 80 cm, doporučovaná 90 cm. Vnitřní dveře do místností a vstupní do bytů: 80 cm. Dveře do WC, koupelny, šatny: 70 cm (dříve se užívaly 60 cm, u rekonstrukcí z důvodů stísněných dispozic je lze v odůvodněných případech použít, ne pro handicapované)

Kde vedou dveře do bytu?

Bezpečnostní dveře do bytu vedou z bytu na společnou chodbu. Bezpečnostní dveře do domu vedou z domu na ulici, kde jsou vystaveny působení počasí. Je proto třeba je opatřit povrchovou úpravou Termo (pokud dveře vedou do vytápěného prostoru a mají mít dobré izolační vlastnosti), nebo úpravou Aqua (pro dveře, které vedou do nevytápěného prostoru).

Jaká je šířka dveří do rodinného domu?

Pro speciální případy se i v obytných budovách uplatní šířka 1000 mm. Vstupní do rodinného domu: minimální 80 cm, doporučovaná 90 cm. Dveře do WC, koupelny, šatny: 70 cm (dříve se užívaly 60 cm, u rekonstrukcí z důvodů stísněných dispozic je lze v odůvodněných případech použít, ne pro handicapované)

Související příspěvky: