Co je funkční hlava motoru?

Obsah

Co je funkční hlava motoru?

Co je funkční hlava motoru?

Funkční hlava motoru je důležitou součástí, bez které se pojízdné auto, které má mít dobrý výkon, rozhodně neobejde. Jak postupovat v případě, kdy nechceme svěřit auto do rukou opravářům servisu?

Co je nejlepší pro těsnění motoru?

Pro těsnění motoru je nejlepší šedý, případně černý All Fix. I zde platí, že je potřeba povrch odmastit, jednu stranu těsněné plochy natřít tmelem a nechat zaschnout nejlépe do druhé dne. LOCTITE. Další doporučení se týkají výrobků Loctite. Konkrétně na utěsnění motoru se hodí Loctite 518, který lze namazat bez těsnění, ale i na něj.

Co je příčinou nedostatečného těsnění motoru?

Odpůrci tyto přípravky vnímají jako příliš snadné řešení, které sice potěší majitelovu peněženku, ale neřeší příčinu nedostatečného těsnění motoru. Podle nich motor ve skutečnosti neutěsní, ale pouze jej ucpou.

Co se týče netěsností motoru?

Na netěsnosti hlav válců, bloku motoru, radiátoru, výměníku tepla, systému sání vzduchu, mrazových zátek, které jsou trvale upevněny a utěsněny. Vhodné pro automobily, nákladní automobily a SUV. Nový způsob pro utěsnění je založen na reakci kapalného křemičitanu sodného, který je kompatibilní se všemi chladivy.

Související příspěvky: