Jak se udržovat konstantní tlak vody?

Obsah

Jak se udržovat konstantní tlak vody?

Jak se udržovat konstantní tlak vody?

U systému udržování konstantního tlaku vody (SQE, PWM, 4OME), se musí plnicí tlak rovnat hodnotě nastaveného tlaku vynásobeného konstantou 0,7. Poruchy čerpadel a vodáren a jejich možné příčiny V praxi se může objevit celá řada nedostatků nebo poruch a jejich přičiny a následná řešení jsou velmi různorodá.

Co je ponorné čerpadlo?

Ponorné čerpadlo pro čerpání čisté nebo užitkové vody. Vysoký výkon, kompaktní rozměry, odolná konstrukce, plovákový spínač. Vhodné pro čerpání vody ze studny, zalévání a postřik zahrad, přečerpávání. Werter DRAIN 25-550 + hydrokontrola

Co se týče tlaku vody v režimu Start/Stop?

U klasických vodáren, která pracují v režimu start/stop, se musí plnicí tlak rovnat hodnotě zapínacího tlaku vynásobeného konstantou 0,9. U systému udržování konstantního tlaku vody (SQE, PWM, 4OME), se musí plnicí tlak rovnat hodnotě nastaveného tlaku vynásobeného konstantou 0,7.

Jak odstranit čerpadlo z vrtu?

Čerpadlo nikdy nezvedejte ani nespouštějte pomocí motorového kabelu nebo jisticího ocelového lanka. Vždy použijte potrubí. Čerpadlo vždy zajistěte ocelovým lankem, které připevněte ve zhlaví vrtu/studny pomocí svorek. Lanko slouží jako dodatečné jisticí zařízení, které umožňuje vytažení čerpadla z vrtu, pokud by došlo k porušení potrubí.

Související příspěvky: