Co je Upřímná soustrast s citem?

Obsah

Co je Upřímná soustrast s citem?

Co je Upřímná soustrast s citem?

Upřímná soustrast s citem 1 Stručné. Cítíme s Vámi v těchto těžkých chvílích. Přejeme hodně síly k překonání toho jediného, co v životě nemůžeme... 2 Klasické. Bylo-li na světě zásluhou blízkého člověka trochu víc lásky a dobroty, trochu víc světla a pravdy, měl jeho... 3 Veršované. Takoví lidé by neměli umírat. More ...

Jak upřímnou soustrast?

Vzor kondolenčních textů 1 Upřímnou soustrast. 2 Dny plynou jak tiché řeky proud, jen bolest v srdci trvá a nedá zapomenout. 3 Odešel člověk, na kterého jste se mohli spolehnout a jen čas může zocelit tak velkou ránu. I když tělo je mrtvé, obraz ve vašich duších zůstává. ... 4 Cítíme s Vámi v těchto těžkých chvílích. 5 Hodně síly k překonání toho jediného, co nemůžeme nikdy změnit. Přijměte naši upřímnou soustrast.

Jak se Upřímná soustrast vyjadřuje?

Upřímná soustrast se vyjadřuje i slovně. Nejčastěji je to součást obřadního rituálu. Po rozloučení se zesnulým (rakev zmizí, rakev je spuštěna), přicházejí účastníci pohřbu k nejbližším pozůstalým a krátkým slovem vyjádří, že s nimi cítí společnou bolest (=soustrast), případně že jim je líto smrti.

Jak vyjádřit soustrast smutné?

Vyjádřit soustrast je smutné, ale nutné. Vyjádření upřímné soustrasti je základním úkonem, který bychom měli udělat pokaždé, když se setkáme s někým, komu zemřel člen rodiny či nějaký příbuzný.

Související příspěvky: