Co je strukturovaný životopis?

Obsah

Co je strukturovaný životopis?

Co je strukturovaný životopis?

Strukturovaný životopis neboli CV (z latiny curriculum vitae) je základním dokumentem, který využijete ve svém profesním životě. Jedná se o váš osobní profil, vaši vizitku, jež vypovídá o schopnostech, dovednostech i pracovních zkušenostech.

Jak napsat životopis?

Jak správně napsat životopis? Strukturovaný životopis neboli CV (z latiny curriculum vitae) je základním dokumentem, který využijete ve svém profesním životě.Jedná se o váš osobní profil, vaši vizitku, jež vypovídá o schopnostech, dovednostech i pracovních zkušenostech.

Kdo je nejčastější formát životopisu?

Nejčastější formát životopisu je už dnes elektronický, tedy Word nebo životopis v PDF. Délka životopisu by neměla přesáhnout dvě strany A4. Výhodou je přehledná struktura a čistý design, ve kterém se personalista snadno zorientuje.

Jak vystihnout svůj životopis?

Zvolte si životopis, který vystihuje váš osobní styl a sedí přímo na vás! Kdyby existovala jedna šablona, která by vyhovovala všem, byly by naše webové stránky daleko méně rozsáhlé. Ve skutečnosti ale lze jedinečnost každého uchazeče vystihnout jedině tak, že si každý bude moci vybrat z celé řady šablon.

Související příspěvky: