Jak změnit e-mailovou adresu skupiny Office 365?

Obsah

Jak změnit e-mailovou adresu skupiny Office 365?

Jak změnit e-mailovou adresu skupiny Office 365?

E-mailovou adresu skupiny Office 365 můžete změnit pomocí centra pro správu systému Microsoft 365, vyberte skupinu a vyberte @edit e-mailovou adresu. Případně můžete pomocí následujících příkazů PowerShellu Exchange Online přidat a odebrat neprimární e-mailovou adresu ze skupiny Office 365:

Jak obnovíte skupinu Office 365?

Obnovením skupiny Office 365 obnovíte všechny služby, které souvisejí se skupinou, třeba Planner, týmy a SharePointové weby. Obnovení veškerého přidruženého obsahu skupiny může trvat několik hodin.

Kdo nelze přidat do skupiny Office 365?

Distribuční skupinu s více než 1 000 členy nelze přidat do skupiny Office 365. Zahrnuje také členy vnořených distribučních skupin. E-mailová adresa * . onmicrosoft.com* je adresa pro směrování e-mailů Microsoft Online (MOERA). Alespoň jeden MOERA musí být ke skupině připojen. Z toho důvodu nelze odebrat adresu onmicrosoft.com ze skupiny.

Jak dlouho je skupina Office 365 odstraněna?

Odstraněné skupiny Office 365 se zachovají po dobu 30 dnů. V rámci tohoto období může skupinu obnovit buď vlastník, nebo správce tenanta. Po 30 dnech jsou skupina a její přidružené obsahy trvale odstraněny a nelze je obnovit. Obnovením skupiny Office 365 obnovíte všechny služby, které souvisejí se skupinou, třeba Planner, týmy a SharePointové weby.

Související příspěvky: