Kdo je autorizovaný poskytovatel servisu Apple?

Obsah

Kdo je autorizovaný poskytovatel servisu Apple?

Kdo je autorizovaný poskytovatel servisu Apple?

Opravy a servis certifikované společností Apple nabízejí autorizovaní poskytovatelé servisu Apple. V závislosti na charakteru opravy možná budete moct iPhone poslat přímo do servisního střediska Apple. Všichni technici v těchto servisech mají školení od společnosti Apple. Všichni poskytují stejně kvalitní servis a využívají originální díly Apple.

Kde poslat opravu iPhone?

V závislosti na charakteru opravy možná budete moct iPhone poslat přímo do servisního střediska Apple. Všichni technici v těchto servisech mají školení od společnosti Apple. Všichni poskytují stejně kvalitní servis a využívají originální díly Apple. Apple jejich opravy přímo podporuje.

Co nabízejí servisní středisko Apple?

Mnozí z autorizovaných poskytovatelů servisu Apple nabízejí u některých závad, třeba při výměně obrazovky, opravu ve stejný den. Pokud technik bude potřebovat zaslat váš iPhone do servisního střediska Apple, upozorníme vás, až bude iPhone připravený k vyzvednutí. Kolik to bude stát?

Jaké jsou doplňky značky Apple?

Doplňky značky Apple, včetně napájecích adaptérů, jsou kryté naší zárukou a zákonem na ochranu spotřebitele. Další informace získáte u svého operátora, společnosti Apple nebo u autorizovaného poskytovatele servisu Apple.

Související příspěvky: