Kdo je vysokozdvižný vozík?

Obsah

Kdo je vysokozdvižný vozík?

Kdo je vysokozdvižný vozík?

Vysokozdvižný vozík kurz rozšiřující školení (možné rozšíření průkazu VZV na vice skupin např. rozšíření ze skupin do 5t na skupiny nad 5t) Vysokozdvižný vozík kurz výměna řidičského průkazu VZV (výměna řidičského průkazu vysokozdvižných vozíku ze starých knížek k novým zalitým europrůkazům viz box)

K řízení vysokozdvižného vozíku?

K řízení vysokozdvižných vozíků je nutný řidičský průkaz který rozdělujeme na dvě třídy a několik skupin podle typu vozíku. Kurz vysokozdvižného vozíku mohou u naší firmy absolvovat jak jednotlivci tak firmy. Kurzy probíhají jak u nás na učebně tak kurz můžete podstoupit ve Vaši firmě.

Jak absolvovat vysokozdvižný vozík?

Kurz vysokozdvižný vozík (VZV) Základním předpokladem k řízení vysokozdvižných manipulačních vozíku je absolvovat kurz na vysokozdvižný vozík.K řízení vysokozdvižných vozíků je nutný řidičský průkaz který rozdělujeme na dvě třídy a několik skupin podle typu vozíku.. Kurz vysokozdvižného vozíku mohou u naší firmy absolvovat jak jednotlivci tak firmy.

Jaký je kurz školení vysokozdvižných vozíků?

Kurz školení vysokozdvižných vozíků vedou u naši firmy certifikovaní lektoři s vice než 13-letou praxí. Samozřejmostí při absolvování kurzu VZV jsou naše cvičiště kde účastníci kurzu podstoupí praktické zaučení na manipulačních vozících. Účastníci kurzu na vysokozdvižný vozík po úspěšném ukončení obdrží řidičský průkaz VZV .

Související příspěvky: