Jaké jsou aplikace na spouštění videí na Xbox One?

Obsah

Jaké jsou aplikace na spouštění videí na Xbox One?

Jaké jsou aplikace na spouštění videí na Xbox One?

Každopádně fungují, pokud si stáhnete jinou aplikaci, například přehrávač VLC. Zároveň má Xbox One mnoho aplikací na spouštění videí. Pochopitelně má Youtube, Twitch či Mixer, najdete tam například i Netflix. Dokonce můžete z počítače přes internet přehrávat film do svého Xboxu.

Jak se vytěžit z Xbox One?

Vybrali jsme 10 tipů, díky kterým můžete z Xbox One vytěžit maximum. Hry jsou hodně drahé a pokud si s někým chcete něco zahrát, snadno narazíte na problém, že si jeden z vás nechce danou hru koupit. Xbox One přitom umožňuje na tento problém snadno vyzrát a váš účet se dá najednou online používat na dvou přístrojích.

Co se stane, když máte zapnutý Xbox?

Když máte zapnutý Xbox, ale na televizi se právě někdo dívá, není to problém. Díky již zmiňované Xbox aplikaci můžete hru z Xbox One streamovat do PC. Nejedná se o žádné luxusní doplnění, které by vám umožnilo odjet do Itálie, na dálku zapnout Xbox a hrát. Využijete to skutečně jen na krátkou vzdálenost.

Jak napsat zprávy na Xbox?

Naštěstí, jak již bylo zmíněno, existuje Xbox aplikace, případně můžete jít zkrátka na xbox.com. Všechny zprávy můžete napsat normálně na PC, zároveň můžete na PC přispívat do svého klubu atd.

Související příspěvky: