Jak spojit sluchátka mezi sebou?

Obsah

Jak spojit sluchátka mezi sebou?

Jak spojit sluchátka mezi sebou?

Základem je nejprve spojit sluchátka mezi sebou a teprve pak s mobilem: 1 Vypneme Bluetooth na mobilu. 2 Spustíme obě sluchátka najednou do párovacího režimu. Sluchátka se do párovacího režimu obvykle dostanou delším držením (8s) stran sluchátek nebo krátkým rychlý stiskem nebo prostým vyndáním z nabíjecího pouzdra. 3 Dáme sluchátka vedle sebe a necháme je spojit mezi sebou. Úspěšné propojení sluchátek je obvykle indikováno změnou v blikání LED a zvukovým signálem.

Jak dosáhneme spárování sluchátek?

Spárování dosáhneme v několika krocích: Ujistíme se, že sluchátka máme dostatečně nabitá (většina sluchátek je plně nabita za 1 - 2 h). Zmáčkneme a držíme spouštěcí tlačítko, dokud se sluchátka nezapnou do párovacího režimu. Sluchátka obvykle indikují, že jsou v párovacím režimu střídavým blikáním diod s různými barvami.

Jak propojit bezdrátovou sluchátka s notebookem?

Jak propojit bezdrátová sluchátka s notebookem či PC? 1 V systému Windows si otevřete nabídku Nastavení. 2 Zde najděte položku Zařízení. 3 Hned první možností ve sloupci vlevo je položka Zařízení Bluetooth a jiná. 4 Stačí kliknout na možnost Přidat zařízení Bluetooth. 5 Otevře se okno průvodce, v němž vyberete první položku. 6 V tuto chvíli byste měli zařízení zapnout a počítač si jej automaticky najde.

Jak spárovat telefon se sluchátky?

Nicméně, v obecných bodech bude postup spárování telefonu se sluchátky následující: 1 Sluchátka plně nabijte. Je pravděpodobné, že nebudou od výrobce plně nabita nebo nebudou nabita vůbec. 2 Ujistěte se, že máte v telefonu spuštěný Bluetooth. Pokud ne, zapněte jej. 3 Na sluchátkách najděte tlačítko pro jejich spuštění. To dlouze podržte, dokud se sluchátka nepřepnou do... More ...

Související příspěvky: