Jak se stačit postřikovač na balkon?

Obsah

Jak se stačit postřikovač na balkon?

Jak se stačit postřikovač na balkon?

Na menší zahrádku bude stačit postřikovač s nádobou pěti či sedmilitrovou, pro postřik balkonových rostlin bohatě vystačíte s ručním postřikovačem dvoulitrovým. Do bytu pak můžete mít ještě menší postřikovač s obsahem do jednoho litru. Postřiky ovocných stromů v předjaří a na jaře se provádí opakovaně, zaberou tedy více času.

Jaké jsou ruční postřikovače?

Tlakové ruční postřikovače mívají nastavitelný proud vycházející z trysky: od střiku až po jemné mlžení, takže se hodí i k zálivce nejjemnějších výsevů a rosení pokojových květin. Většinou je pořídíte do dvou set korun.

Jaké jsou postřikovače ovocných stromů?

Do bytu pak můžete mít ještě menší postřikovač s obsahem do jednoho litru. Postřiky ovocných stromů v předjaří a na jaře se provádí opakovaně, zaberou tedy více času. Oceníte při nich postřikovače s dvěma popruhy, jimiž si je připevníte na záda podobně jako ruksak.

Co je motorový postřikovač?

Motorový postřikovač využívá spalovacího motoru, který se stará o vytváření potřebného tlaku bez nutnosti lidské síly. Výhodou je dlouhodobé využití, kdy stačí pouze dolévat benzín. Nevýhodou může být vyšší hlučnost. Jsou obvykle nejobjemnější a používané na rozsáhlých zahradách, ve vinicích a sadech.

Související příspěvky: