Kde streamovat pořady na Netflixu?

Obsah

Kde streamovat pořady na Netflixu?

Kde streamovat pořady na Netflixu?

Streamování pořadů na Netflixu v rozlišení Ultra HD je dostupné na spoustě zařízení s podporou 4K. Televizi nebo monitor s frekvencí 60 Hz, která bude kompatibilní se streamem v rozlišení Ultra HD z Netflixu. Další informace najdete níže. Předplatné, které podporuje streamování v rozlišení Ultra HD.

Co je Netflix streamovací služba?

Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Kolik stojí Netflix?

Kolik Netflix stojí? Na Netflix se můžete dívat na smartphonu, tabletu, Smart TV, notebooku nebo jiném streamovacím zařízení – všechno za jednu měsíční sazbu. Předplatné od 199 Kč do 319 Kč měsíčně.

Co je Netflix?

Často kladené otázky. Co je to Netflix? Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Související příspěvky: