Jak léčit bradavici?

Obsah

Jak léčit bradavici?

Jak léčit bradavici?

Domácí léčba bradavic 1 šťáva z vlaštovičníku - vlaštovičník je malá rostlinka se žlutými kvítky a šťávou z nich bradavici potírejte. Dávejte... 2 česnek a cibule - česnek nebo cibuli naložte do octu, po pár dnech začněte přikládat na bradavici (ale pozor, ať se... 3 citron - na bradavici přiložte citron, zavažte místo obvazem a až citron vyschne, odstraňte ho. Bradavice po... More ...

Jak se zbavit Bradavic?

Domácí finty, jak se zbavit bradavic 1 Jak na ně. Máte v podstatě pouze dvě možnosti. Buďto se objednáte ke kožnímu lékaři, který si s bradavicí poradí po svém (zmrazení tekutým dusíkem, potírání roztokem kyseliny salicylové, laser, ... 2 Česnek. Zápach z česneku nebývá zrovna příjemný, navzdory tomu se česnek stále více využívá v přírodním lékařství. 3 Ananas. Ananas je jedním z nadčasových přírodních prostředků proti bradavicím. Samozřejmě se myslí čerstvý ananas, ne kompot.

Jak se léčí Bradavice?

V přírodní léčbě se na bradavice používá výrazně žlutá šťáva z jejího stonku. Bradavici šťávou alespoň týden několikrát denně potírejte. Postižená kůže začne po zaschnutí šťávy hnědnout a bradavice nakonec vypadne i s kořínky.

Kde se pravá Bradavice vyskytuje?

Pravá bradavice se vyskytuje ze všech typů nejčastěji. Je to lehce našedivělý, na pohmat tvrdý výrůstek, který se postupně zvětšuje. Nejčastěji se vyskytuje u lidí mladších 30 let. Plochá bradavice je výsadou dětí.

Související příspěvky: