Jak vypnout nebo vypnout upozornění?

Obsah

Jak vypnout nebo vypnout upozornění?

Jak vypnout nebo vypnout upozornění?

Jednotlivé typy upozornění můžete zapnout nebo vypnout, můžete zobrazit dřívější upozornění a ovládat zvuk a vibrace. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Aplikace a oznámení Rozšířená nastavení Výstražné zprávy (bezdrátové). Vyberte, jak často chcete upozornění dostávat a která nastavení chcete zapnout.

Jak zapnout nebo vypnout sdílení?

Sdílení je možné kdykoli zapnout nebo vypnout. Postup zapnutí nebo vypnutí sdílení. Klepnutím nebo kliknutím zobrazte dostupné sítě. Stiskněte a podržte síť, ke které jste připojeni, nebo na ni klikněte pravým tlačítkem myši a potom klepněte nebo klikněte na příkaz Zapnout nebo vypnout sdílení.

Jak vypnout nebo vypnout funkci systému Windows?

V okně » Programy « zvolte položku » Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows «. Otevře se nové okno » Funkce systému Windows «, ve kterém můžete zapínat nebo naopak vypínat jednotlivé funkce. Každá změna potom vyžaduje restart počítače.

Jak vypnout myš?

A zde již pouze na tlačítko „ Vypnout „. Pokud u něj podržíte myš déle, pak se zobrazí i tato hláška. Není to složité, co říkáte? Kdo by chtěl ale počítač či notebook vypnout opravdu rychle, pak doporučuji kombinaci kláves ALT a F4, čímž se dostanete hned k volbě vypnout a stačí stisknout ENTER a pc se vypne.

Související příspěvky: