Jak importovat fotografie do počítače?

Obsah

Jak importovat fotografie do počítače?

Jak importovat fotografie do počítače?

Klikněte na příkaz Importovat fotografie. Fotografie a videa jsou zobrazena na obrazovce a připravena k importu. Po připojení hardwaru se otevře fotoaparát nebo paměťová karta a zobrazí se obrázky nebo videa v tomto zařízení. Při přenosu fotografií z fotoaparátu nebo paměťové karty do počítače postupujte podle následujících pokynů.

Jak připojit fotoaparát k počítači?

Připojte fotoaparát k počítači pomocí kabelu rozhraní USB dodaného s fotoaparátem a zapněte fotoaparát. Pokud byl fotoaparát dodán s kabelem IEEE 1394 (FireWire) a v počítači je otevřený port 1394, můžete místo rozhraní USB použít rozhraní 1394.

Jak vyjmět paměťovou kartu z fotoaparátu?

Vyjměte paměťovou kartu z fotoaparátu. Paměťová karta je ve fotoaparátu často skryta za vysouvacím panelem. Vložte paměťovou kartu do odpovídajícího slotu pro paměťovou kartu ve čtečce karet. Pokud počítač není vybaven vestavěnou čtečkou karet, můžete použít externí čtečku karet USB kompatibilní s typem paměťové karty ve fotoaparátu.

Jak postupovat při přenosu fotografií do počítače?

Při přenosu fotografií z fotoaparátu nebo paměťové karty do počítače postupujte podle následujících pokynů. Vyberte obrázky, které chcete importovat do počítače. U vybraných obrázků nebo videí se v horním pravém rohu zobrazuje zaškrtávací značka ( ).

Související příspěvky: