Jak opravit PIN kód počítače?

Obsah

Jak opravit PIN kód počítače?

Jak opravit PIN kód počítače?

Po restartu počítače, budete vyzváni k jeho zadání. Zadáte-li PIN kód čtyřikrát po sobě špatně, zobrazí se výzva k opsání textu a opakování akce viz obrázek níže. Jestli jste PIN kód zapomněli, klikněte na » Možnosti přihlášení « a přihlaste se klasickým heslem.

Lze pin změnit nebo vypnout?

Lze PIN změnit nebo vypnout? PIN kód můžete změnit i zcela vypnout. Pokud je PIN aktivní, musíte ho zadat při každém zapnutí telefonu. Změnu i vypnutí PIN naleznete ve svém telefonu nejčastěji na následujícím místě: Pokračujte do Zabezpečení a zámek obrazovky

Jak přihlášení pomocí PIN kódu?

Jestli jste PIN kód zapomněli, klikněte na » Možnosti přihlášení « a přihlaste se klasickým heslem. Pokud vám přihlašování pomocí PIN kódu nevyhovuje, zrušte ho v » Start | Nastavení | Účty | Možnosti přihlášení « a pod částí PIN kód klikněte na tlačítko » Odebrat «.

Jak použít PIN kód pro přihlašování do Windows?

V části PIN kód klikněte na » Zapomněl (a) jsem svůj PIN «. Vyplňte heslo ke svému uživatelskému účtu a klikněte na tlačítko » OK «. Zadejte dvakrát nový PIN kód a klikněte na tlačítko » OK «. Tím je nastaven nový PIN kód, který můžete nyní používat pro přihlašování do Windows.

Související příspěvky: