Jak skenovat WiFi-router?

Obsah

Jak skenovat WiFi-router?

Jak skenovat WiFi-router?

Pokud vám váš program na ovládání wifi-karty neukazuje použité kanály, můžete si stáhnout a nainstalovat program inSSIDer (freeware, ke stažení například na www.slunecnice.cz). Aby začal skenovat, musíte zmáčknout vpravo nahoře tlačítko Start. Pokud váš wifi-router má nastavení Automatic, můžete ho použít.

Proč nepotřebujete WiFi-router?

V takovém pěřípadě nepotřebujete wifi-router, ale postačuje access point bez NAT překladu IP-adres. (Pokud přesto chcete svou síť rozdělit na dvě části, například sdílite přípojku pro dvě domácnosti a chcete mít soukromí, přejděte na stránku wifi-router za routerem)

Jak nastavte primární router?

Nastavte si primární router. 1 Jako primární zvolte router s nejsilnějšími anténami. Díky tomu od něj budete moci sekundární router umístit dále. 2 Po dokončení nastavení bezdrátové sítě router odpojte. More ...

Kdo je součástí dodávky WiFi router?

Tady už máme Ethernetový (síťový) kabel, který se připojuje do kabelového modemu a druhý konec přijde buď přímo do počítače, nebo jako v našem případě do Wifi routeru. Tento kabel je také součástí dodávky. Nyní se nám už naskýtá první pohled na Wifi router, který bude aktuálně středem našeho počínání.

Související příspěvky: