Jak umýt okna bez šmouh?

Obsah

Jak umýt okna bez šmouh?

Jak umýt okna bez šmouh?

Umýt okna beze šmouh – to je z části skutečně otázka zručnosti. A je nutno přiznat, že ne každý je obdařen správným talentem pro takovou činnost. Takže ani s nejlepším náčiním a čistícími prostředky se Vám nemusí podařit skla vyleštit tak, aby byla průzračná jako diamant.

Jak se pustit do mytí oken?

Jakmile jste si připravili všechny pomůcky, můžete se pustit do mytí: 1 Po tom, co z oken sundáte žaluzie, závěsy, garnýže a odstraníte květiny a dekorace z parapetů, přijdou na řadu vždy okenní rámy. ... 2 Následně si vezměte do parády samotná skla. Rozmývák nebo houbu si namočte do čisté vody s kapkou čističe a vytvořte na okně bohatou pěnu. ... 3 Může se stát, že v rozích vám stěrka vytvoří tenké čáry. Abyste si zbytečně nezasahovali do umytých oken, doporučujeme rozleštit je papírovou utěrkou.

Jaké jsou přípravky na okna?

Přípravky určené výhradně na okna se snaží docílit rychlejšího schnutí, uvolňovat prach a také vytvořit na skle takové podmínky, které pomáhají dešťové vodě rychleji stékat. Voda, která po okně snadno odteče na parapet, vytvoří totiž méně zaschlých stop, když po dešti ulpívá na sklech.

Související příspěvky: