Jak vložit smajlík do e-mailové zprávy?

Obsah

Jak vložit smajlík do e-mailové zprávy?

Jak vložit smajlík do e-mailové zprávy?

Postup vložení smajlíka do e-mailové zprávy aplikace Outlook najdete v níže uvedeném výukovém programu. Když vytváříte nový e-mail nebo odpovídáte na e-maily nebo přeposíláte e-maily v aplikaci Outlook, můžete pomocí klávesových zkratek rychle vložit smajlíky do těla zprávy a do předmětu.

Jak vložit emotikon do e-mailové zprávy?

Vložení emotikonu může někdy přímo vyjádřit vaše emoce v e-mailové zprávě. Postup vložení smajlíka do e-mailové zprávy aplikace Outlook najdete v níže uvedeném výukovém programu.

Můžete uložit smajlíky jako Outlook automatický text?

Pokud však máte nainstalovaný program Kutools pro aplikaci Outlook, můžete uložené smajlíky uložit jako Outlook Automatický text položky, proto můžete tyto smajlíky znovu použít jediným kliknutím v jiných e-mailových zprávách rychle. 60denní bezplatná zkušební verze nyní! Kup teď! 1.

Jak dlouho může krátké e-maily trvat?

Na začátku vám může trvat stejně dlouho, napsat krátké e-maily, jako dlouhé. Avšak i když je to tak, pomůžete svým spolupracovníkům, klientům nebo zaměstnancům být produktivnější, protože do jejich doručené pošty přidáte méně nepořádku, což jim usnadní odpovědět zpět.

Související příspěvky: