Co znamená pozitivní výsledky těhotenského testu?

Obsah

Co znamená pozitivní výsledky těhotenského testu?

Co znamená pozitivní výsledky těhotenského testu?

Pozitivní výsledek – dokonce i bledá čárka – na těhotenském testu znamená, že jste téměř jistě těhotná. Falešně pozitivní výsledky jsou neuvěřitelně vzácné a dochází k nim pouze tehdy, jestliže jste byla v nedávné době těhotná, užíváte léky pro léčbu neplodnosti obsahující hormon hCG nebo máte vzácné onemocnění, které způsobuje, že je přítomen hCG.

Jak použít Těhotenský test?

Jak test správně použít? Před použitím těhotenského testu je vždy dobré důkladně prostudovat příbalový leták a následně se řídit pokyny, které jsou v něm uvedené. Test by neměl být před použitím uskladněn v příliš vlhké místnosti a rozhodně by také neměl být vystaven příliš vysoké teplotě, protože by to mohlo snížit jeho účinnost.

Proč můžete mít pozitivní výsledky těhotenského testu?

Mít pozitivní výsledek, když nejste těhotná, je neuvěřitelně vzácné a zde si můžete přečíst o falešně pozitivních výsledcích těhotenského testu. Tři hlavní důvody, proč můžete mít falešně pozitivní výsledek, jsou: V nedávné době jste byla těhotná. Užíváte léky pro léčbu neplodnosti obsahující hormon hCG.

Co je digitální Těhotenský test?

Digitální těhotenský test. Další možností, jak určit, zda jste nebo nejste v jiném stavu, je digitální těhotenský test, který údajně funguje již 4 dny před očekávanou menstruací a zároveň dokáže také spolehlivě určit počet týdnů od doby, kdy jste počala.

Související příspěvky: