Jak nastavit volání přes Wi-Fi?

Obsah

Jak nastavit volání přes Wi-Fi?

Jak nastavit volání přes Wi-Fi?

Zadejte uživatelské jméno, heslo a server svého nového účtu SIP. Tip: Chcete-li změnit číslo portu, přezdívku či jiná pole, klepněte na Nepovinná nastavení. Klepněte na Uložit. Poté, co volání přes Wi-Fi nastavíte, můžete hovor přes Wi-Fi provést jako jakýkoli jiný.

Jak aktivovat iPhone bez karty SIM pomocí nouzového volání?

Klikněte na tlačítko "Pokračovat", klikněte na "Začínáme" a poté klikněte na "Synchronizovat s iTunes" pro dokončení aktivované práce. Nyní jste úspěšně aktivovali váš iPhone bez karty SIM s iTunes. Část 2: Jak aktivovat iPhone bez karty SIM pomocí služby nouzového volání

Můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby?

U některých operátorů můžete volat přes Wi-Fi bez zvláštní služby. Pokud váš operátor volání přes Wi-Fi neposkytuje, můžete využít službu Voice over IP (VoIP). Některé služby, jako jsou služby VoIP, mohou provádět hovory přes Wi-Fi. Abyste takovou službu mohli využít, musíte si do telefonu přidat účet SIP (Session Initiation Protocol).

Jak obnovit iPhone bez karty SIM s iTunes?

Klikněte na tlačítko "Pokračovat", klikněte na "Začínáme" a poté klikněte na "Synchronizovat s iTunes" pro dokončení aktivované práce. Nyní jste úspěšně aktivovali váš iPhone bez karty SIM s iTunes.

Související příspěvky: