Jak stahovat Flash přehrávače?

Obsah

Jak stahovat Flash přehrávače?

Jak stahovat Flash přehrávače?

Adobe Flash player vychází ve dvou verzích. Jedna je určena pro Internet Explorer a druhá pro ostatní prohlížeče, jako jsou například Firefox, Opera nebo Safari. Pokud chcete stahovat verzi pro Internet Explorer, stiskněte tlačítko "Stáhnout". Pro stáhnutí Flash přehrávače pro další internetové prohlížeče přejděte do záložky verze.

Kdo je přehrávač Adobe Flash Player?

Adobe Flash Player je přehrávač multimediálního obsahu, který se dnes již považuje takřka za standart. S jeho pomocí si snadno přehrajeme jakékoliv video, hru nebo animaci, na které na internetu můžeme narazit. Přehrávač je integrován do internetového prohlížeče a jeho instalace je rychlá a velmi jednoduchá.

Proč přehrávač Adobe Flash nefunguje?

Ale zjistíte, že přehrávač Adobe Flash pro vás nefunguje, můžete jako nouzové opatření vyzkoušet jiné nástroje pro přehrávání videa v počítači se systémem Windows nebo Mac, dokonce i v telefonu Android nebo iPad nebo iPhone.

Jak nainstalovat přehrávač internetového prohlížeče?

Přehrávač je integrován do internetového prohlížeče a jeho instalace je rychlá a velmi jednoduchá. Přehrávače stačí prakticky jen stáhnout a stiskem instalačního tlačítka jej nainstalovat.

Související příspěvky: