Proč jsou klimatizační jednotky Tiché?

Obsah

Proč jsou klimatizační jednotky Tiché?

Proč jsou klimatizační jednotky Tiché?

Klimatizační jednotky jsou velmi tiché, nevyrušují domácí pohodu ani pracovní soustředění. Moderní design a kompaktní rozměry skvěle doplní být v jakémkoliv stylu. Klimatizační systémy spoří energii, a tím i váš rozpočet. Pokud doma využíváte klimatizaci, rozdíl mezi vnitřní a venkovní teplotou by neměl překročit 5–6 °C.

Proč je Unico klimatizace nezávislá?

Jako nezávislá klimatizace udržuje Unico elektronicky ideální klima v každé jednotlivé místnosti. Venkovní a vnitřní jednotky jsou konečně spojeny, a tudíž nevyžadují složitou a drahou instalaci. Mřížky zakrývající vnější otvory jsou téměř neviditelné, čímž snižují dopad na prostředí na zanedbatelnou míru.

Co je kazetová klimatizace?

Kazetové klimatizace. Jde o vnitřní klimatizační jednotky v rámci centrální klimatizace, které se instalují do stropních podhledů v kancelářích, restauracích, hotelích a dalších společenských prostorách.Výhodou je, že kazetová klimatizace nenarušuje vzhled místnosti, nikde nepřekáží a působí zcela nenápadně.

Co se týká klimatizace v kanceláři?

V kanceláři řešíme zejména výkonnost a hlučnost, i když moderní design hraje také důležitou roli. Klimatizace se dělí na mobilní a splitové. Mobilní klimatizace odvádí z místnosti teplo pomocí hadice skrze okno a můžete s nimi libovolně manipulovat a přesouvat je z místnosti do místnosti, mezi jejich hlavní nevýhody ovšem patří vysoká hlučnost.

Související příspěvky: