Co jsou plátěné tašky?

Obsah

Co jsou plátěné tašky?

Co jsou plátěné tašky?

Látkové tašky, neboli plátěné tašky jsou v dnešní době čím dál více oblíbené. Jsou ekologické, šetrné k životnímu prostředí a o proti igelitovým taškám i velmi pevné. Ale především nekončí v odpadkových koších.

Jaká je plátěná taška?

Plátěná taška robustní konstrukce ze 100% bavlny, s vysokou gramáží 407 g/m2. Rozměry 53 x 36 x 19 cm. Středně dlouhá, spojená ucha a křížové prošítí zajistí maximální nosnost až 15 kg při objemu až 25 litrů. Opakovaně použitelná, kvalitní plátěná taška vhodná pro reklamní či výtvarné účely.

Jak potisknout bavlněné tašky?

Všechny typy plátěnek totiž umíme potisknout jakýmkoliv designem. Náš kvalitní sítotisk a transfer zajistí TOP kvalitu a hlavně! Naše plátěnky , bio bavlněné tašky, fairtrade bavlněné tašky, jutové tašky z netkané textilie a skládací tašky šetří přírodu.

Jaká je taška skládací?

Skládací taška ze 100% polypropylenu s gramáží 80 g/m2 a kapsou na patent, na zajištění složené tašky. Rozměry 38 x 46 cm, 20 x 11 x 15 cm složená. Opakovaně použitelná, kvalitní netkaná taška, vhodná pro reklamní účely a velké nákupy. Ideální pro velké série, kampaně a veletrhy.

Související příspěvky: