Jaké jsou rozměry dronu?

Obsah

Jaké jsou rozměry dronu?

Jaké jsou rozměry dronu?

rozměry dronu: 130x130x70 mm v rozloženém stavu. Toto jsou ale pouze nudné základní informace o tomhle zařízení. Zajímavé kousky informací jsou skryté v technologiích, které jsou na desce tohoto nenápadného dronu. Jednou z důležitých schopností je určitě letový stabilizační systém, který udrží zařízení v letu v jedné pozici.

Co jsou další kousky dronu?

Zajímavé kousky informací jsou skryté v technologiích, které jsou na desce tohoto nenápadného dronu. Jednou z důležitých schopností je určitě letový stabilizační systém, který udrží zařízení v letu v jedné pozici. Zařízení může automaticky udržovat stejnou výšku ve vyznačeném místě, díky čemuž může operátor dronu jednoduše fotit fotografie.

Jaké jsou výhody dronu dronex pro?

Pokud je zařízení velice křehké, jde ho samozřejmě jednoduše poškodit. Další věcí jsou technologická řešení, která umožňují dronu létat, a která vám zároveň dávají svobodu v klidu fotit fotografie místo toho, abyste se museli soustředit na stabilizování dronu ve vzduchu. Tohle je jen několik z mnoha výhod dronu DroneX Pro.

Co je dálkový ovladač dronu?

Dálkový ovladač také stojí za zmínku. Je speciálně navržený tak, aby bylo jednoduché s ním ovládat dron. Navíc má speciální držák na chytrý telefon, do kterého pasuje většina zařízení, které jsou dnes dostupné na trhu. Na chytrý telefon si můžete zdarma naistalovat aplikaci pro ovládání dronu.

Související příspěvky: