Jaká je nádrž akvária?

Obsah

Jaká je nádrž akvária?

Jaká je nádrž akvária?

(Já mám 63l nádrž a věřte, že už se těším, až si jednou do vlastního domečku pořídím mnohem větší). Kromě vzhledu se pak nabízí i větší možnosti při výběru rybiček. Tvar akvária záleží na vkusu (co se komu líbí). Doporučuje se, aby bylo spíše 2× delší než vyšší.

Jaký je tvar akvária?

Kromě vzhledu se pak nabízí i větší možnosti při výběru rybiček. Tvar akvária záleží na vkusu (co se komu líbí). Doporučuje se, aby bylo spíše 2× delší než vyšší. (Příliš vysoká akvária pak znesnadňují sázení rostlinek - potřeba dlouhých rukou, odkalování a celkovou údržbu. Nehledě na to, že je pak celkový dojem hezčí, ale to je jen můj vkus.)

Jak velké je akvárium v akváriu?

Na většině webech o zakládání akvária doporučují akvárium kolem 60 l. Postupem času pro Vás bude i toto „velké“ akvárium malé. Nemluvě o tom, že ve větší nádrži máte mnohem více možností pro vytvoření zajímavého „interiéru“. (Já mám 63l nádrž a věřte, že už se těším, až si jednou do vlastního domečku pořídím mnohem větší).

Jak můžeme zvýšit výpočet akvária?

Výslednou hodnotu vynásobíme 1,6 kg a máme výpočet - 17,28 kg Mezi základní technické vybavení akvária patří filtr, kryt s odpovídající zářivkou (doporučuje se: 0,5W/l vody), topítko, teploměr, časovač osvětlení (Mně osobně se vyplatil mechanický; původně jsem měla digitální z Hornbachu, ale s tím byly samé problémy i po reklamaci).

Související příspěvky: