Které míry se změnily pomocí borůvek?

Obsah

Které míry se změnily pomocí borůvek?

Které míry se změnily pomocí borůvek?

„Některé míry se změnily pomocí borůvek dokonce i tehdy, když byla pokusná zvířata na dietě s vysokým obsahem tuků,“ tvrdí profesor E. Mitchell Seymour z University of Michigan, jenž testoval účinky borůvek na břišní tuk v laboratorních podmínkách.

Jak se zbavit břišního tuku?

Zrychlí se váš metabolismus a začnete se zbavovat břišního tuku. Vyměňte bílé produkty za hnědou rýži, tmavý chléb, celozrnné obiloviny, oves a quinou. Držte se dál od sladkostí, slazených nápojů a potravin bohatých na tuk. Konzumace těchto potravin může zvýšit tělesný tuk kolem různých oblastí těla, zejména břicha a stehen.

Jak změřit břišní tuk?

Břišní tuk se dá změřit – obyčejným metrem. Při hodnocení tloušťky by neměla hrát roli jen tělesná hmotnost, ale právě to, kde je tuk uložen. „Nejpřesnější metodou, jakou bychom mohli břišní tuk změřit, je magnetická rezonance a počítačová tomografie.

Co je břišní tuk?

Břišní (neboli abdominální) tuk je tuk vyskytující se v oblasti břicha. Může být buď podkožní, tedy nacházející se mezi kůží a břišní stěnou, nebo takzvaný viscerální. Viscerální tuk je tuk vystýlající břišní dutinu a obklopující vnitřní orgány.

Související příspěvky: