Jak se pustit do množení motýlího keře?

Obsah

Jak se pustit do množení motýlího keře?

Jak se pustit do množení motýlího keře?

Do množení motýlího keře se můžete pustit během pozdního léta nebo na podzim (tedy od konce července do října): 1 odeberte vrcholové řízky, 2 na bázi z nich odstraňte listy, 3 ostatní listy zakraťte, 4 řízky snadno zakoření se stimulátorem i bez něj.

Kdo je motýlí keř?

Buddleia davidii – motýlí keř 1 Komule Davidova neboli motýlí keř je vzrůstný teplomilný, opadavý keř, dorůstá do výšky více než dva metry. Jako... 2 Má vejčitě kopinaté až kopinaté listy. Na líci jsou tmavozelené, na rubu bílé až nazelenalé, plstnaté – 10 až 25 cm... 3 Od července do října kvete na letorostech ve vzpřímených nebo předklánějících se latách, které dosahují... More ...

Jak se zbavit motýlího keře?

Motýlí keř – rozmnožování. Do množení motýlího keře se můžete pustit během pozdního léta nebo na podzim (tedy od konce července do října): odeberte vrcholové řízky, na bázi z nich odstraňte listy, ostatní listy zakraťte, řízky snadno zakoření se stimulátorem i bez něj.

Kde dorůstá motýlí keř?

Motýlí keř dorůstá do výšky asi jednoho metru. Hodí se tak mimo jiné i do skalek. Nejraději má motýlí keř prosluněné místo, kde také bujně kvete. S přibývajícím stínem květů ubývá. Krásu těchto grandiózních keřů podtrhnete přidáním dalších komulí s odlišnými barvami květů.

Související příspěvky: