Proč byste měli počítač zpomalovat?

Obsah

Proč byste měli počítač zpomalovat?

Proč byste měli počítač zpomalovat?

Pokud se vám počítač zpomaluje skutečně výrazně, můžete ho mít nakažený virem nebo malwarem. Tím pádem provádí nějakou vámi nezadanou práci, obvykle náročnějšího charakteru. V tomto případě už vám žádný rychlý a jednoduchý fígl moc nepomůže a raději požádajte o pomoc fundovaného odborníka ze specializované firmy.

Co může způsobit zpomalení počítače?

Při běžném používání počítače se na pevném disku postupně hromadí nepotřebné soubory a dochází k jeho fragmentaci. Zpomalení může být způsobeno i nesprávnými návyky při používání počítače. Produkt Norton může zvýšit rychlost počítače pomocí nástrojů pro správu a optimalizaci výkonu.

Proč počítač pracuje pomalu?

Přemýšlíte, proč váš počítač pracuje pomalu? Naši odborníci pomáhají na základě služby Norton Computer Tune Up optimalizovat nastavení počítače, aby zvýšili jeho rychlost po spuštění. Starý počítač tak pracuje, jako by byl nový. (k dispozici pouze pro zákazníky z USA)

Jak funguje automatické spuštění počítače?

U řady aplikací je nastaveno automatické spuštění při spuštění počítače. Může se jednat o programy, které téměř nebo vůbec nepoužíváte nebo o nich ani nevíte. Čím víc programů se při spuštění počítače načítá, tím déle spuštění trvá.

Související příspěvky: