Co jsou kozí rohy?

Obsah

Co jsou kozí rohy?

Co jsou kozí rohy?

Kozí rohy jsou výborné, jsou podobné nakládaným okurkům a další pikantní zelenině, kterou seženete v krámě, ale mají mnohem větší a výraznější chuť. Máte-li na zahradě papričky, vyzkoušejte rozhodně jejich zavařování! Nebudete litovat a jejich chuť ocení celá rodina! Kozí rohy skvěle doplní zeleninovou oblohu a budou se hodit k nakládaným jídlům.

Jak připravíte nakládané kozí rohy?

Zavařte je! Podívejte se na recept, díky kterému připravíte ty nejlepší nakládané kozí rohy!

Jaké jsou kozí rohy na zahradě?

Po vyjmutí z vody můžeme ještě sklenky převrátit vzhůru dnem, aby došlo k dvojité sterilaci. Kozí rohy jsou výborné, jsou podobné nakládaným okurkům a další pikantní zelenině, kterou seženete v krámě, ale mají mnohem větší a výraznější chuť. Máte-li na zahradě papričky, vyzkoušejte rozhodně jejich zavařování!

Jak nakrájet Kozí roh?

Postup: 1 Kozí rohy různých barev umyjte a nakrájejte. Krájejte od špičky na prstence v tloušťce zhruba 3 – 4 mm. 2 Až narazíte na semínka, papričku nařízněte, semínka odstraťe a kozí roh dokrájejte. 3 Mírně osolený vinný ocet přiveďte k varu a nakrájené papričky v něm povařte (maximálně 3 minuty). 4 Kozí rohy vyjměte a na sítku nechte dobře okapat. More ...

Související příspěvky: