Kde se objevují reklamy ve službách Google?

Obsah

Kde se objevují reklamy ve službách Google?

Kde se objevují reklamy ve službách Google?

Reklamy ve službách Google: Reklamy se mohou objevovat společně s výsledky Vyhledávání Google nebo před spuštěním videa na YouTube. Reklamy na webech a v aplikacích třetích stran: Weby a aplikace, které neprovozuje Google (například zpravodajské weby nebo herní aplikace), ale využívající reklamy od Googlu.

Jak napsat Google Ads reklamu?

Jak napsat Google Ads reklamu, která přesvědčí každého 1 Při psaní Google Ads reklamy nemyslete jen na reklamu. Při vytváření reklamy je dobré myslet na to, že se nejedná o... 2 Nezapomínejte, že u Google Ads reklamy se budou zobrazovat rozšíření reklam. Využijte naplno rozšíření reklam. Ale ne... 3 Využijte naplno URL trasu. URL je i kvůli odlišné barvě dobře... More ...

Kde se zobrazují reklamy v síti Google?

Weby a aplikace třetích stran, které zobrazují reklamy ve spolupráci s Googlem: Klikněte na Volby reklamy . U některých reklam v síti Google zjistíte více informací po kliknutí na možnost Zaplaceno inzerentem (nebo obdobné oznámení se stejným významem). vaše obecná poloha. vaše aktivita na jiném zařízení.

Proč nezobrazovat reklamy ve službách Google?

Takto přizpůsobené (neboli personalizované) reklamy nezobrazujeme ani neskrýváme na základě citlivých kategorií, jako je rasa, náboženství, sexuální orientace nebo zdravotní stav. Reklamy ve službách Google: Reklamy se mohou objevovat společně s výsledky Vyhledávání Google nebo před spuštěním videa na YouTube.

Související příspěvky: