K zobrazování 3D grafiky v Google Earth?

Obsah

K zobrazování 3D grafiky v Google Earth?

K zobrazování 3D grafiky v Google Earth?

Ve Windows se ke zobrazování 3D grafiky v Google Earth používá buď režim DirectX, nebo OpenGL. OpenGL sice zobrazuje kvalitnější obrázky, není však kompatibilní s některým grafickým hardwarem nebo softwarem ovladačů. Pokud se některé obrázky nebo části zeměkoule nezobrazují správně, postupujte takto:

Jak vyřešit problém v aplikaci Google Earth?

Vyberte problém, který chcete vyřešit. Provádění různých činností, například vymazání mezipaměti nebo odstranění problémů při spouštění, vám usnadní opravný nástroj aplikace Google Earth. Spusťte aplikaci Google Earth Pro.

Jak obnovit uložená místa v Google Earth?

Poznámka: Chcete-li obnovit uložená místa, která jste smazali, otevřete soubor myplaces.repairtoolbackup.kml. Ve Windows se ke zobrazování 3D grafiky v Google Earth používá buď režim DirectX, nebo OpenGL. OpenGL sice zobrazuje kvalitnější obrázky, není však kompatibilní s některým grafickým hardwarem nebo softwarem ovladačů.

Jak řepnout grafiku Google Earth pro?

P řepnout mezi režimy OpenGL a DirectX (jen ve Windows): Grafika aplikace Google Earth Pro je vykreslována pomocí jednoho ze dvou programovacích nástrojů: DirectX nebo OpenGL. Pokud máte s grafikou problémy, zkuste přepnout z jednoho na druhý. Zjistíte tak, jestli některý z nich nefunguje ve vašem systému lépe.

Související příspěvky: