Jak změnit sdílení Kalendáře Google?

Obsah

Jak změnit sdílení Kalendáře Google?

Jak změnit sdílení Kalendáře Google?

Poznámka: Nastavení sdílení Kalendáře Google můžete upravovat pouze na počítači, v mobilní aplikaci to nejde. Na počítači otevřete Kalendář Google. Vpravo nahoře klikněte na ozubené kolečko Nastavení. Klikněte na název kalendáře, který chcete sdílet.

Jak sdílet kalendář se skupinou Google?

Když kalendář sdílíte se skupinou, nepřidá se jejím členům automaticky na seznam Jiné kalendáře. Nastavení sdílení kalendáře se automaticky upraví, kdykoli se změní členové skupiny. Přečtěte si další informace o Skupinách Google. Oprávnění spravovat váš kalendář můžete dát dalším lidem.

Jak vytvořit kalendář pomocí šablony?

Vytvoření kalendáře pomocí šablony 1 Vyberte Hledat online šablony, zadejte kalendář a vyberte Lupa . 2 Klikněte na šablonu, kterou vás zajímá, a potom klikněte na vytvořit. More ...

Jak nastavit sdílení kalendáře?

U každého kalendáře si můžete sdílení nastavit jinak. Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář. Pokud chcete sdílet kalendář, který nevlastníte, musíte vlastníka požádat, aby vám dal oprávnění Provádět změny a spravovat sdílení.

Související příspěvky: