Co je zelený čaj na hubnutí?

Obsah

Co je zelený čaj na hubnutí?

Co je zelený čaj na hubnutí?

Zelený čaj na hubnutí – zelený čaj dokáže stimulovat metabolismus člověka a obsahuje látky, které podporují štěpení tuků. Ovšem nemůžete předpokládat, že budete díky každodennímu pití litrů zeleného čaje hubnout jako mávnutím kouzelného proutku.

Co je zelený čaj na osvěžení?

Zelený čaj na osvěžení – zelený čaj obsahuje kofein, v čaji známý jako tein. Na rozdíl od kofeinu, který je obsažen v kávě, působí tein mírně a dlouhodobě. Zelený čaj vás povzbudí, zlepší vám náladu a dodá energii.

Můžete popíjet zelený čaj na zuby?

Zelený čaj můžete běžně popíjet, můžete jej použít k oplachování vlasů nebo sáhněte po různých přípravcích s obsahem zeleného čaje. Zelený čaj na zuby – ano, je to tak, zelený čaj prospívá i vašim zubům. Obsahuje totiž fluor, který brání vzniku zubního kazu a antibakteriální složky v zeleném čaji zase ničí bakterie, které způsobují zubní plak.

Jak se vyrábí zelený čaj?

Zelený čaj se, stejně jako čaj černý, vyrábí z lístků čajovníku čínského. Čajovník je stálezelený keř, který může dorůstat až do výšky 15 metrů. Keře na plantážích jsou ovšem udržovány ve výšce přibližně 1 metr, což umožňuje pohodlnější sběr a zvyšuje úrodu.

Související příspěvky: