Je nutné mít uzemněné antény?

Obsah

Je nutné mít uzemněné antény?

Je nutné mít uzemněné antény?

Re: Je nutné mít uzemněné antény a satelitní anténu? jakmile si dáte nad střechu anténu, funguje stožár nebo vlastní anténa jako jímač možného bleskového výboje.

Jak uvést typ antény?

Neopomeňte uvést typ antény: Parabola, Yagi či jiné včetně rozměrů. Potom najděte firmu, která dělá antény a ta to udělá podle projektu. Když není hromosvod projektant to vyřeší za vás. Další možnost je kontaktovat, nějakého radioamatéra v okolí .

Jak pozvat firmu na antény?

Pozvat si firmu na antény a nemít vyřešený hromosvod na objektu (LPS) je něco podobného, jako si pozvat sádrokartonáře na dům s díravou střechou. Problém nespočívá v tom zda anténu uzemnit, ale jak ji chránit před bleskem, včetně svodu. To je předmětem celkem složitého odborného návrhu kvalifikovanýc h lidí. Proto se nedá řešit diskuzí.

Jaké jsou DVB-T antény?

Klasické DVB-T antény pak můžeme rozdělit do dvou druhů: 1 Pokojové antény – vhodné pro místa poblíž silných vysílačů – nejlépe funguje ve větších městech nebo pod kopci. V... 2 Venkovní antény – vhodné pro místa se slabým signálem, typicky menší vesnice dále od vysílačů, v horách nebo v lesích. More ...

Související příspěvky: