Jak vznikají membrány Gore-Tex?

Obsah

Jak vznikají membrány Gore-Tex?

Jak vznikají membrány Gore-Tex?

Materiály GORE-TEX® vznikají slaminováním naší membrány GORE-TEX® s vysoce odolnými textiliemi. Jejich 100 % nepromokavost je zajištěna speciální technologií podlepení švů. Tajemství materiálů GORE-TEX® spočívá v jejich jedinečné dvousložkové membráně.

Co je to materiál Gore-Tex?

Co je to materiál GORE-TEX 1 Jak funguje. Vystavíte-li jiné funkční textilie náročnému používání nebo častému praní, pravděpodobně brzy ztratí svou... 2 Prodyšnost. Více než 4 a 1/2 šálku při velké námaze. Téměř 17 šálků při profesionálním maratonu. 3 Podšívková technologie Micro Grid. Nová podšívková technologie GORE™ Micro Grid se používá v bundách ze třívrstvého... More ...

Jak použít laminát Gore-Tex?

Laminát GORE-TEX® se vyrábí tak, že se membrána GORE-TEX® nalaminuje mezi vysoce odolné a extrémně prodyšné textilie. Tyto lamináty lze použít na vytvoření celého oděvu, bot nebo rukavic anebo zakomponovat do vysoce namáhaných částí pro zvýšení jejich odolnosti a oděruvzdornosti.

Jaká je membrána Gore-Tex softshell?

Speciální membrána GORE-TEX® je nalaminována přímo na vnější textilii a z vnitřní strany na fleecovou podšívku. Díky speciální konstrukci výrobků GORE-TEX® Soft Shell nepotřebujete tolik vrstev, a proto máte při pohybu větší volnost. Tyto výrobky jsou nepromokavé, větruvzdorné a prodyšné.

Související příspěvky: